fredag 23 april 2010

Feminister behöver inte ta hänsyn till fakta eller vetenskap

Tidigare i år basunerade SR Ekot ut en undersökning som visade att många män och ännu fler kvinnor inom svensk teater blivit sextrakasserade. Ekot visade stort feministiskt patos - och presenterade tvärsäkert nyheten som ett bevis för att de stackars kvinnorna i teatervärlden var offer för de monstruösa teatermännens sextrakasserier. Alla kvinnor var offer och alla män var förövare. Gedigen standardfeminism.

Nu har statistiker och forskare enhälligt dömt ut Ekots undersökning som undermålig och ovetenskaplig. Dessa forskare har dock inte förstått att feministerna på SR Ekot inte alls behöver ta hänsyn till fakta, verkliga förhållanden eller vetenskap för att basunera ut sina nyheter. Ett av de finaste inslagen i att vara feminist är att vi kan hitta på våra egna sanningar, lite som vi känner. Fakta och vetenskap är helt irrelevant för oss feminister. Detta påpekas nu av både Teaterförbundet och SR Ekot, som båda uppmanar Sveriges befolkning att helt bortse från fakta, vetenskap och verkliga förhållanden - och i stället lita på feministernas fantasi.

Notera också att SR Ekot är noga med att påpeka att kvinnliga, men inte manliga, skådespelares berättelser måste tas på allvar. Det är bra att Ekot är så tydliga med att endast kvinnors åsikter har ett värde och ska tas på allvar.

Ekot får högsta betyg för sin feministiska kamp mot vetenskapen, fakta, objektiv nyhetsrapportering och män i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar