fredag 23 april 2010

98% av svenskarna har fel och feminist-eliten vet bäst

Endast 2 procent av svenska folket tycker att feminism är en av de viktigaste samhällsfrågorna, skriver Aftonbladets kvinnoredaktion Wendela här.

Aftonbladet låter feministen och statsvetaren Ursula Berge kommentera denna chockerande nyhet. Berge menar att 98% svenska folket helt enkelt har fel, inte vet vet sitt eget bästa och inte vet hur de ska leva sina liv. Det vet däremot elitfeminister, som Ursula Berge.

Ursula Berge säger vidare att ingen driver feministfrågorna i Sverige idag. Det håller jag med om! Visst, alla riksdagspartier utom KD är uttalat radikalfeministiska. Och ja, det är sant att det rapporteras i riksmedia minst en gång om dagen att män är skyldiga till allt ont och dåligt som händer i världen och att alla kvinnor är förtryckta offer som lider av de hemska männens handlingar.

Men Ursula Berge har helt rätt i att partierna även pratar om andra saker än om hur usla, hemska och skamliga män är och hur fina, oskyldiga och förtryckta kvinnor är. Det är helt oacceptabelt. Svenska partier borde helt och hållet rikta in sig på feminism - och strunta i alla andra frågor. Det förstår Ursula Berge. Liksaså borde svensk media sluta upp med att rapportera om händelser som inte har med feminism att göra. Ta vulkanutbrottet på Island som exempel! Antingen borde svensk media slå fast att vulkanutbrott är mäns fel, eller så får media helt enkelt låta bli att rapportera om vulkanutbrottet. Det är bara att välja! Ursula Berge, Aftonbladets Wendela-redaktion och de andra elitfeministerna har satt ned foten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar