söndag 28 mars 2010

Nakna kvinnor är sexistiskt men inte nakna män!

Manliga studenterna vid Handelshögskolan i Umeå ordnade en fest där halvnakna kvinnor hyrdes in som underhållning. Detta är så klart oerhört ”sexistiskt” och ett bevis på de manliga studenternas ”unkna kvinnosyn”, vilket konstateras av universitetsdirektör Lars Lustig. Även studentkåren och SvD är mycket kritiska till det inträffade.

De kvinnliga studenterna vid samma skola ordnade lite tidigare en fest där halvnakna män hyrts in för en exakt likadan underhållning. Men det hade så klart varken universitetsdirektören, SvD eller studentkåren något som helst att invända mot.

Detta är ett lysande exempel på den fina dubbelstandard som skuldbelägger män, som vi feminister strävat hårt efter och som det svenska samhället äntligen tagit till sig. Sex är fult, omoraliskt och kvinnoförnedrande, om en man får något ut av det. Det har vi feminister bestämt.

En kvinna som beundrar en lättklädd man är frigjord och bejakar sin sexualitet. En man som beundrar en lättklädd kvinna är sexistisk och har en unken kvinnosyn. Så långt har jämställdheten kommit i det feministiska Sverige 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar