tisdag 4 maj 2010

Grön Ungdom: bilen är bara ett redskap för männen att förtrycka kvinnorna

Grön Ungdom skriver i en debattartikel i Aftonbladet att Förbifartsprojektet för att minska bilköerna i Stockholm är gjort av män och för män. Allt som är gjort av män är dåligt, tycker feministiska Grön Ungdom, och allt som är bra för män är dåligt för alla människor som räknas - dvs kvinnor.

Grön Ungdom tycker alltså att bilar är en dålig uppfinning. Eftersom Grönu Ungdom är feminister, så förstår de också att allt dåligt i världen är mäns fel (och bara drabbar kvinnor) och allt bra i världen är kvinnors förtjänst. Därför slår Grön Ungdom fast att bara män har nytta av bilar och skuldbelägger kollektivt alla män för bilarnas negativa effekter. Inga svenska kvinnor drar nytta av bilar, enligt Grön Ungdom. Män har heller aldrig kommit med några miljövänliga uppfinningar eller förslag - och ska därför inte ha någon credit för det, utan bara skuldbeläggas och kollektivt straffas för att de uppfann den hemska, kvinnofötryckande bilen.

Vi feminister applåderar Grön Ungdom, som så tydligt pekar ut alla män som skyldiga miljöbovar och alla kvinnor som oskyldiga offer för den hemska, manliga bilterrorn. Män uppfann kollektivt bilen bara för att jävlas med kvinnor.

Grön Ungdom borde kunna slå sig ihop med Sverigedemokraternas ungdomsförbund. Det gäller bara att få sverigedemokraterna att byta ut "invandrare" och "muslim" mot "män" och "pojkar" - så kan de båda ungdomsförbunden förenas i sin kollektiva skuldbeläggning av folkgrupper i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar